Kozmetika

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Sminktetoválás (organikus, vasoxid mentes festékkel)

Szolgáltatások


A sminktetoválás néven ismert eljárás lényege ,hogy tartós szemöldöksminket,szemkontúrt,szájkontúrt vagy szájsatirt készíhetünk vele.Tartósságát azonban években nem lehet pontosan  meghatározni,  függ az életkortól, bőrtípustól ,életviteltől.Általában 2-3 év alatt halványodik. A tartós smink soha nem mosódik el. Strandon,sportoláskor,ébredéskor is tökéletes marad. Bárkinek ajánljuk  az arc előnyös oldalainak hangsúlyozására
Sminktetoválásnál a természetes adottságok kiemelése a cél. Mielőtt elkezdjük a tetoválást ,megbeszéljük a kívánt színt és a formát,előrajzoljuk a várható végeredmény.
Sminktetoválás után  vékony varrat képződik ami pár nap múlva lepereg a bőr felszínéről. 4-5 hét múlva elvégezzük a korrekciót amennyiben szükséges. Elkészítés után  2 hétig  kerülni kell a napot , szoláriumot, közös fürdőket..Az elkészült tetoválást otthon speciális krémmel kell ápolni.
A sminktetoválást mindig steril tűvel végezzük,
és végig gumikesztyűben dolgozunk.
Elkészítés ideje 2-2,5 óra


Szemöldök tetoválás:

Az esztétikus sminktetoválásnak minden esetben figyelembe kell venni a    vendég  egyéni adottságait.  fejformáját , bőrszín tónusát,meglévő szemöldök vonalát. Vastagíthatjuk, hosszabbíthatjuk,  emelhetjük , íveltebbé tehetjük a szemöldököt ,de az adottságokat mindig figyelembe vesszük.,
Szemöldöktetováláshoz általában barna szinárnyalatokat használunk, de lehet fekete is


Szájtetoválás:

A túl kicsi ajkak aszimmetrikus formák tartós sminkkel korrigálhatók.Készíthetünk hajszálvékony szájkontúrt vagy optikai nagyobbítást. A szájforma kialakításánál figyelembe kell  vennünk,hogy  milyen a száj alapszíne,vastagsága,formája. Fontos szempont a szín kiválasztásánál hogy ne legyen túl sötét a kontúr.
Szájtetováláshoz természetes szájszínek árnyalatait használjuk.is Ha valakinek rendszeresen van herpesze  ,úgy szükséges szájtetoválás előtt herpesz elleni gyógyszert szedni. Ha nem volt herpesz  akkor  nem kell szedni.


Szemkontúr készítése:

A szem dekoratív hangsúlyozására is léteznek irányelvek.A kontúrvonal lehet egészen vékony /szempillasűrítés/,mely szinte kivétel nélkül mindenkinek jól áll, vagy kicsit vastagabb vonalszerű  kontúrtetoválás. Színe lehet fekete,sötétbarna,szürke,vagy sötétkék. Idősebb vendégeknél is alkalmazható ha csak egy kis hangsúlyt szeretnének adni a szemeknek.


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz