Kozmetika

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Smink

Szolgáltatások

Az embereket régóta foglalkoztatja az ,hogy személyiségünk mennyire tükröződik az arcunkon. A smink az önkifejezés egyik eszköze melynek segítségével megvalósíthatjuk magunkat. A smink készítésénél bőrhibák elfedésére,a szemek a száj kiemelésére törekszünk.

A sminket sminkfixálóval rögzítem.

Sminkkészítésnél a COVERDERM, és a Karaja   professzionális  sminkeszközöket használom elsősorban./További márkák:Malu Wilz, Kryolan, Artdeko/

A COVERDERM az egyetlen olyan alapozó amely tökéletesen elfedi az olyan bőrhibákat ,mint az angiómák ,psoriázis, égési nyomok,sebhelyek,tűzfoltok illetve tetoválások..SPF 15 fényvédőfaktora meggátolja  az UVA és UVB sugarak behatolását a bőrbe.

A Karaja smink  tökéletes megjelenést biztosít,ellenáll a párának ,hő és vízálló hosszantartó hatása akár 13 órán át élvezhető.

A Karaja smink kiválóan alkalmas természetes nappali,alkalmi.esküvői sminkekhez, valamint fotózáshoz,és filmforgatáshoz.


 

Airbrush Makeup:

Az Airbrush technológián alapuló sminkelés lényege a szórópisztoly és a kompresszor. A kompresszor biztosítja a levegőt a szórópisztolynak. Ez  a nagynyomású levegő porlasztja  a festéket és lehellet   finom rétegben  juttatja az arcra.

A tökéletes fedés érdekében több rétegben visszük fel a színeket.
A felhasznált festékanyagok nem tömítik el a pórusokat.
A legtermészetesebb hatást érhetjük el a sminkelésben.
A legérzékenyebb bőrüeknek is tökéletes választás.
Gyönyörű fedést biztosít lehelet vékony  rétegben.

Nem szárítja a bőrt.

Hosszantartó hatás, akár éjjel akár nappal.
A legismertebb TV csatornák például a  CNN, csak ezt a sminktechnológiát engedi alkalmazni, a sminkeseknek,a tökéletes hatás elérése érdekében.

 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz