Kozmetika

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Gépi Kezelések

Szolgáltatások

Mikrodermabrázió, gyémántfejes csiszolás


Mikrodermabrázió /bőrcsiszolás /során a bőr felső ,elhalt rétegét távolítjuk el. Ez az elhalt hámréteg védi a bőrt a külső behatásokkal szemben. Ez a védelem annyira tökéletes   ,hogy megakadályozza a bőr számára szükséges anyagok bejutását mélyebb rétegekbe.

Kozmetikai kezelések hatékonyságát hihetetlen mértékben fokozza ha kezelés előtt mikrodermabráziót végzünk. A bőrcsiszolás megnyitja a bőrt a hatóanyagok előtt.
A mikrodermabrázió hatékonyan alkalmazható pigment hibák,öregségi foltok sebhelyek hegek fény és nap okozta károsodások  kezelésére. Alkalmazható revitalizáló kúraként problémás vagy károsodott    bőr kezelésére.

Mielőtt elvégezzük a csiszolást  meggyőződünk  nincs-e valamilyen akadálya a kezelésnek/lázas állapot, bőrbetegség ,fényérzékenyítő gyógyszer szedése,epilepszia.

Csiszolás utáni teendök:szolárium vagy napfény kerülése,24órán belül ne szaunázzon,ne menjen szennyezett levegőjű helyre,ne sportoljon intenzíven, hiszen a bőr felső rétegét elvékonyítottuk,és    emiatt  a védtelen bőrt óvni kell a regenerálódásig.

 
 

Mezoterápia

Ezidáig csak invazív módon,injekciózva lehetett elérni a bőr mélyebb réteget,  de az elektreporáció alkalmával minden non-invazív módon  (tűszúrások nélkül) elérhető.Ezért méltán viselheti a  tű nélküli mezoterápia jelzőt.Az elektroporáció egy mérföldkő a szépségiparban,amit talán az is mutat, hogy felfedezői kémiai  Nóbel-díjban részesültek. Krémek és más kozmetikai  termékek csak kis részben tudnak átjutni a bőr védekező barrier-rétegén,így  tartós és kiemelkedően látványos eredmények  elmaradtak. Tű nélküli mezotrápia során  kis feszültséggel és alacsony frekvenciával rendkívűl kis méretű csatornák nyílnak a bőrben,melyek áttörik a védekező barriert-réteget  is. Igy a hatóanyagok nagy mennyiségben lejutnak a problémás sejtekhez. Nagyon fontos hogy tű nélküli mezoterápiánál csak steril, analitikai tisztaságú  rendkívül híg, kis molekulaméretű hatóanyagok  vihetők be.

Ultrahang:

Az ultrahang  a hatóanyagok bőrbejuttatására,feszívódásának elősegítésére szolgál. Hatására a kapillárisok megnyílnak.   Az ultrahang rezgést kelt minek következtében nő a szövetek  hőmérséklete  tágulnak az erek felgyorsul az anyagcsere,fokozódik a kollagéntermelés
Lehetővé teszi o/v emulziók és olajos anyagok, gélek felszívódását.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz