Kozmetika

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bőrápolás

Szolgáltatások
 


Ránctalanító feszesítő kezelés

DNA-kollagén-ellasztin, hialuronsavas kezelés
25éves kor  után bőrünk kezdi elveszíteni a természetes kollagént. Ráncok, száraz bőr jelei mutatkoznak. Ezt a folyamatot lehet késleltetni úgy hogy olyan természetes hatóanyagot juttatunk a bőrbe   ,amely a sejtek szabályos működéséhez  elengedhetetlen.
A hidrolizált kollagén és ellasztin segít fenntartani a bőr rugalmasságát biztosítják a testszövetek regenerálódását és feszes  tartását. A DNA /DNS/ alkalmazását a stimuláló regeneráló  hidratáló tulajdonságai indokolják.
50 év körül a szervezet hialuronsavkészlete 50%-kal csökken,feltétlenül szükséges a pótlás hogy a bőr  szépen  hidratált és rugalmas legyen.A kezeléseket lehúzható  algamaszkok egészítik ki,melyek  stimulálják a bőrmüködést /magas szilícium tartama miatt/ felszívják a mérgező anyagokat,relaxáló és ránctalanító tulajdonsággal rendelkeznek.Kiváló táplálást nyújtanak a bőrnek.


Halványító kezelés

Szelők májfoltok, az arcon megjelenő térképszerű foltok halványítása mindig kihívást jelent.
Remy Laure halványító koncepciója ,hogy  természetes eredetű hatóanyagokkal avatkozik be a melanin képződés folyamatába. A halványító  receptúrában  szereplő komplex  növényi  kivonatokat    tartalmaz/fekete eperfa kivonat,kőtörőfű ,bajkáli csukóka,szőlőkivonat egyrészt tirozináz enzim blokkolók vagyis a bőr festékanyagának képződését a folyamat elején gátolják,másrészt    halványítják a már  kialakult pigment foltokat.


 
 

Aranykezelés

Ma az arany a kozmetikai szalonok legcsillogóbb sztárja.

Az arany  rendkívüli tulajdonsága, hogy tömege 300-szorosának megfelelő mennyiségű nedvességet képes megkötni a bőrben, ezáltal kivételesen jó hidratáló kiválóan méregtelenítő gyulladáscsökkentö, antiszeptikus hatású.
Különösen hatásos az érett bőrre. Serkenti a bőrsejtek megújulását,stimulálja a kollagén  és az ellasztin termelését,fokozza a vérkeringést,gyorsítja az oxigén szállítását.Homeopátia - Schüssler  arcdiagnosztika


Gondolta volna hogy arcára van írva, hogy  szervezete megkapja-e  a  szükséges ásványi sókat?

A Schüssler-féle arcdiagnosztikai terápiás rendszer tizenkét ásványi sóval a szervezet élettani funkcionális szereivel gyógyít.
Az arc redői,ráncai különböző elszíneződések, fénylések  különböző hiányállapotra utalnak. Arcunkra  van írva ,hogy melyik szöveti sóra van szüksége a szervezetünknek.
Schüssler
féle  arcdiagnosztikát természetes fényben smink nélkül  vizsgáljuk. Keressük a feltűnő eltéréseket az arc egész területén,a  szem,fül,száj körülötti területekre fokozottabban  figyelünk ráncokat elszíneződéseket a bőrön vagy akár árulkodó nyomokat a fogakon. 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz