Kozmetika

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

3D műszempilla

SzolgáltatásokTekintetünket jelentősen befolyásolja szempilláink szépsége. az eddig megszokott tincses vagy soros szempillákkal ellentétben a szálas 3D műszempillák teljesen egybeolvadnak a saját szempillákkal,így a legtermészetesebb  hatást keltik. A JB LASHES 3D műszempilla a természetes szempilláknál könnyebb, szinte teljesen súlytalan. Viselője nem érez különbséget a természetes és a műszempilla között.
A konzultáció során megbeszéljük milyen színű vastagságú pillákat helyezünk fel A szempillák és szemkörnyék alapos megtisztítása után mindkét szemre felhelyezzük a korszerű zselés  hidratáló és nyugtató  párnácskákat.A műszempillákat speciális ragasztóval szálanként illesztjük a saját szempillákhoz,így elkerüljük az összetapadást . Egy szemnél többféle hosszúságú  szempilla kerül felhelyezésre,ügyelve,hogy a szempillasor a legtermészetesebb  hatást keltse.  Szemenként 30-60 szálat ültetünk be. a felhelyezés során kipihenheti magát, mivel szemeit csukott nyugalmi állapotban  tartja. A felhelyezés kb. másfél órát vesz igénybe, és 5-8 hétig tartanak.
Előnyei: _Megnöveli a  saját szempillák hosszát. tartósan sötétebb színt kölcsönöz a természetes szempilláknak,megemeli és nyitottabbá teszi a szemet,fiatalosabb kinézetet ad.
Kontaktlencse viselőknek a felhelyezés előtt fontos  eltávolítani a lencsét.
Szükséges tudnivalók:
A felhelyezést követő 12-24 órában ne érje víz a szempillákat.
Kerülje a nagyobb hőhatást, mint gőzfürdő vagy szauna.
Ne folyassa a zuhany  alatt közvetlenül a szemeire a vizet.
Ne aludjon arccal lefelé
Amennyiben sokat úszik, használjon védőszemüveget.
Ne dörzsölje a szemeit.
Ne használjon kézi szempilla göndörítőt
Kerülje az olaj alapú termékeket a szem környékén,mint pl.az olaj alapú sminkeket.
Csak víz alapú szempilla spirált használjon,azt is csak a szempilla végeire.
Ne használjon szemcseppet.

 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz